Stubbekøbing
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: torsdag d. 22. oktober 2020

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: torsdag d. 22. oktober 2020

DR1

00:05  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:15  

Taggart: Dræberfilosofien (1:3)
Taggart: Dræberfilosofien (1:3) Glasgow-detektiven Taggart efterforsker en række brutale voldtægtsforsøg, der kulminerer i et kvindemord begået med armbrøst. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Kim: Sheila Grier. Instruktion: Haldane Duncan.

01:05  

Taggart: Dræberfilosofien (2:3)
Taggart: Dræberfilosofien (2:3) En kvindelig kiropraktor er død - dræbt med en armbrøst. Taggart mistænker hendes mand - men har stadig et godt øje til våbensamleren Lang og voldtægtsforbryderen Caldwell. Snart sker der endnu et overfald. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Kim: Sheila Grier. Instruktion: Haldane Duncan.

02:00  

Til undsætning (12:48)
Til undsætning (12:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:45  

Kender du typen? 2017 (4)
Kender du typen? 2017 (4) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt dansker der nægter at bruge penge på plasticposer - men til gengæld nyder 180 graders havudsigt med en stor skål slik ved sin side. De to livsstilsdetektiver har en imponerende udsigt over Havneholmen i København, mens de forsøger at regne ud, hvem de mon er på besøg hos... Vært: Mads Steffensen.

03:30  

Bonderøven 2019 (2:8)
Bonderøven 2019 (2:8) På Kastaniegården er det endelig blevet tid til at få Franks bøger på plads, men det kræver, at bogreolerne bliver gjort færdige først. Udenfor i kulden bliver der garvet skind og beskåret solbærbuske. Og så bliver der åbnet til kælderen under trappen, hvor der skal gøres plads til årets vinterforråd.

04:15  

Danske mord - Det forkullede lig
Danske mord - Det forkullede lig I februar 1978 opdager en medarbejder på Amager-forbrændingen en forkullet menneskekrop. Alle spor peger mod Christiania, og gerningsmændene bliver ret hurtigt pågrebet. De erkender hurtigt at stå bag det bestialske mord, men kan - eller vil - ikke fortælle, hvem det er, de har slået ihjel. Liget er så ilde tilredt, at det er umuligt at identificerer personen. Spørgsmålet er, om retsmedicineren og politiet kan løse gåden?

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dyrehospitalet (1:8)
Dyrehospitalet (1:8) Følg dyrlæger i aktion, når værterne Sofia Rågenklint og Anders Johansson besøger dyrehospitaler og zoologiske haver. Tæven Maja har fået 11 hvalpe, men to af dem er allerede døde, og de andre har brug for akuthjælp. Gorillaen Echo gennemgår sin første lægeundersøgelse, mens Anders renser havbunden for gamle fiskeredskaber sammen med miljøforkæmperen Anneli Pompe.

06:30  

Spørg Borgen
Spørg Borgen Ask Rostrup stiller tidens og danskernes mest presserende spørgsmål videre til ugens aktuelle hovedperson.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:30  

Bush-dynastiet (5:6) Søskenderivalisering
Bush-dynastiet (5:6) Søskenderivalisering Mens George H.W. Bush forlader Det Hvide Hus, søger hans to sønner George og Jeb mod Washington. Men vejen tilbage til magten er fuld af fjender og forhindringer - og kun en af dem, når hele vejen.

01:15  

Bush-dynastiet (6:6) Et dynasti slutter?
Bush-dynastiet (6:6) Et dynasti slutter? Præsident George W. Bush fører sit land i krig. En krig, der kommer til at definere hans præsidentperiode og belaste hans familien og omdømme. En ny politisk æra begynder, og endnu en Bush stiler mod Det Hvide Hus. Men er familienavnet så stærkt, som det var engang?

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Jens i Canada (4:5)
Jens i Canada (4:5) Jens tager med et par indianere på jagt for at skaffe sig kød og lære af naturkenderne. Men indianerne har også nogle vaner, som Jens ikke bryder sig om.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (21)
Pingu (21)

05:10  

Masha og Bjørnen (18)
Masha og Bjørnen (18) Mashas store dag

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet IV (2)
Ramasjang Mysteriet IV (2) Store Nørderne er virkelig kommet i problemer! Der er nemlig en skurk, der har stjålet deres sav. Heldigvis kender de detektiven Kristian - og i dag får Kristian hjælp af Henry på 5 år. Men mon de kan finde ud, hvem der har taget saven?

06:05  

Ernest & Celestine (1)
Ernest & Celestine (1)

06:20  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Sofus III (4)
Sofus III (4) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Mads, der bor lige ved vandet. Mads har aldrig været i vandet og få hovedet under ligesom sin storebror. Det skal han prøve i dag samen med Sofus.

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (36)
Gurli Gris II (36) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (37)
Gurli Gris II (37) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Peter Sommer og Ramajetterne
Morgensang med Ramasjang | Peter Sommer og Ramajetterne Peter Sommer og Ramajetterne hygger med Silja og jammer sig igennem Peters sang om 'Valby Bakke' og finder ud af, hvem der er 'Skolens største bette lort'. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder et sunkent skib + Vovserne redder en gnubbende hval

08:00  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (17)
Vidundervovsen Vaffel (17) Vaffel er sløj

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Dyrene i Zoo IV (3)
Dyrene i Zoo IV (3)

10:10  

Danske Vidundere: Møns Klint
Danske Vidundere: Møns Klint Vi ser nærmere på nogle af Danmarks naturskabte vidundere. De færreste ved, at den plade af kridt, som klinten er en del af, strækker sig helt over til Sydengland og helt ned til Normandiet? At kridtet blev skabt den gang dinosaurerne endnu herskede på landjorden og det meste af Nordeuropa var dækket af et lunt, tropisk hav? At den 140 meter høje og 5 kilometer lange klint gemmer på underjordiske huler? Eller at bøgeskoven på klinten er særlig lys? Med hjælp fra lokalkendte eksperter guider ært, Anja Philip os gennem historierne bag nogle af vores danske vidundere. Sendt første gang 24.02.06

10:30  

Antikkrejlerne XVI (12)
Antikkrejlerne XVI (12) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XVI (13)
Antikkrejlerne XVI (13) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:10  

Europas historie - bedrifter og belønning (4:6)
Europas historie - bedrifter og belønning (4:6) Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne? Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om kontinentets evne til at sætte standarder inden for kunst, litteratur og videnskab. Med mesterværker, opdagelser og opfindelser fra dampmotoren til Internettet - skabt af kreative sind som Aristoteles, Einstein og The Beatles.

10:00  

Europas historie - fællesskab og splittelse (5:6)
Europas historie - fællesskab og splittelse (5:6) Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne? Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om de voldelige magtkampe som har præget kontinentet i århundreder - og har ført til to verdenskrige. Indtil oplysningstiden og den franske revolution i 1789, hvor en ny idé om Europa opstår - baseret på de fælles værdier: frihed, lighed og broderskab.

10:55  

Vores verden med Morgan Freeman (4:6)
Vores verden med Morgan Freeman (4:6) Hvordan føles det at have magt til at ændre folks liv? Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os. Her undersøger han, hvad der sker, når man får for meget magt - fra verdens ledere til Internettet.

11:40  

Vores verden med Morgan Freeman (5:6)
Vores verden med Morgan Freeman (5:6) Er krig nødvendig? Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os. Denne gang undersøger han menneskets kapacitet for vold og endeløse søgen efter harmoni - fra den rituelle Tinku-festival i Bolivia, hvor formålet er at slås til Rwandas post-konflikt program.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (1)
Flaskepost fra Stillehavet (1)

09:20  

Min lille hund Mester (8)
Min lille hund Mester (8) Thomas og Bibi snakker om at flytte til et andet land og starte et nyt liv. Mester forestiller sig, hvordan et nyt liv ville være. Thomas siger, at det måske kunne være et katteliv i stedet for et hundeliv. Mester bryder sig ikke om tanken om at se ud som en kat, men da han hører at naboens katte får alle de frikadeller de vil, sniger han sig ned i et hjemmelavet kattekostume og henover naboens hegn. Det bliver ikke helt den succes som Mester havde håbet på.

09:27  

Hunden Ib - skruer støttehjulene af
Hunden Ib - skruer støttehjulene af

09:30  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

09:45  

OpFinn (1:3)
OpFinn (1:3) Finn bor alene med sin mor. Sin far har han aldrig kendt, men han har arvet lidt af sin fars opfindsomhed. Finn bliver tit drillet af de andre drenge. Måske fordi han er ny, eller fordi han måske er lidt anderledes? Medvirkende: Finn: Michael Lundbye Slebsager. Finns mor: Helle Dolleris. Benny: Michael Carøe. Fie: Cecilie Maria Kallestrup. Peter Pølse: Ulrik Emil Brorson. Peter Pølses far: Anders Kjellerup Kock. Manuskript: Ole Fick. Instruktion: Dorte Laumann.

10:10  

Ramasjang yoga med Motor Mille (4)
Ramasjang yoga med Motor Mille (4) Hvordan laver man lort uden toilet? Lav sjove yoga-øvelser med Motor Mille. Denne gang skal du også puste lys ud på en lagkage og finde ud af, hvem der er den højeste i Ramasjang.

10:30  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

10:45  

Vilde venner II (3)
Vilde venner II (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. Der skal samles lækre agern til sultne egern og fældes træer, så skovmåren kan få et nyt sted at bo. Og så skal de redde to duer, der er kommet lidt på afveje.

11:05  

Monster Buster
Monster Buster Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

11:20  

Skæg med bogstaver - R
Skæg med bogstaver - R Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet R, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han ris på si

11:45  

Alma flytter på landet (5)
Alma flytter på landet (5) Ved Almas nye hus kan man gå til springgymnastik. Det er sjovt, men træneren er ret skrap.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en græshoppe spiser vorter? Tag med Lille Nørd på græshoppejagt, og se hvordan Katrine bliver reddet af en østrigsk mesterdirigent.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2019 (3:8)
Bonderøven 2019 (3:8) Ingen kan glæde sig over dampende varm hestelort som Frank Erichsen på en kold vinterdag. Møget skal bruges til mistbænken, der skal sætte skub i de første spirende afgrøder på Kastaniegården. Og stoltheden lader sig ikke skjule, da han langt om længe svinger den første del af porten til kalkbrænderhuset på plads.

12:55  

Nak & Æd - et rådyr i Store Vildmose (2:10)
Nak & Æd - et rådyr i Store Vildmose (2:10) Vinteren er kommet. Kulden bider i kinderne, og vinden fejer henover det nordjyske landskab. De to kammerater er taget til Store Vildmose for at få kød til gryden. De vil have et rådyr! Og Jørgen vil undersøge, om Nikolaj har lært noget siden sidst, de var af sted efter samme dyr. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:40  

Brdr. Madsens tidsrejse (3)
Brdr. Madsens tidsrejse (3) Anders og Peter Lund Madsen rejser tilbage til middelalderen for at prøve danmarkshistorien på egen krop. Brødrene skal i lære som riddere hos Ridder Toby, som er ægte ridder. Det første de lærer om tidsperioden er, at der er utroligt mange pædagoguddannede i middelalderen. Hernæst bliver de kastet ud i hård sværdkampstræning, men træningen i gode bordmanerer viser sig at være endnu mere udfordrende for brødrene. Mens Peter går i kirke skyder Anders med forladergevær så ørerne blafrer. Til sidst viser brødrene hvad de kan til hest med en lanse - hvis de klarer sig godt, bliver de slået til riddere af Ridder Toby.

14:10  

Kender du typen? 2017 (6)
Kender du typen? 2017 (6) Hvilken kendt dansker elsker IKEA så højt, at vedkommende besøger varehuset en gang om måneden? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, mens de bevæger sig gennem en villa i Hellerup. Vært: Mads Steffensen

14:55  

Danske mord - Hypnosemordene
Danske mord - Hypnosemordene I marts 1951 begår en mand et bankrøveri i København. Han dræber to bankansatte og flygter på cykel gennem Nørrebros gader. Da politiet pågriber ham, begynder han at tale om en skytsånd, som giver ham beskeder. Efterhånden opstår der en enestående teori hos politiet: Kan det være rigtigt, at gerningsmanden var under hypnose, da han begik forbrydelsen?

DR2

12:30  

Lægen der holdt op med at give børn medicin (1:2)
Lægen der holdt op med at give børn medicin (1:2) Børn i Storbritannien indtager tre gange mere både håndkøbs- og receptpligtig medicin end for fyrre år siden. Lægen Chris van Tulliken er chokeret over fænomenet og undersøger om, det store medicinforbrug kan erstattes med terapi, mindfullness - eller bare mere omtanke!

13:25  

Lægen der holdt op med at give børn medicin (2:2)
Lægen der holdt op med at give børn medicin (2:2) Børn i Storbritannien indtager tre gange mere både håndkøbs- og receptpligtig medicin end for fyrre år siden. Lægen Chris van Tulliken er chokeret over fænomenet og undersøge her både, hvorfor antallet af børn, der medicinsk behandles for depression er fordoblet fra 2005-15, og hvorfor receptpligtig medicin mod mælkeallergi hos babyer i løbet af ti år er steget med mere end 500 procent!

14:25  

Parforholdets historie - til døden os skiller (2:4)
Parforholdets historie - til døden os skiller (2:4) Vi danskere har sat historisk rekord i skilsmisser, engangsknald og singleliv. Alligevel bliver vi ved med at danne par og sige ja til hinanden - og til døden os skiller. Med hjælp fra syv forskellige par, tager vi temperaturen på parforholdet anno 2016 og ser på hvordan brylluppet og ægteskabet har udviklet sig gennem historien.

14:55  

Parforholdets historie - at elske og ære (3:4)
Parforholdets historie - at elske og ære (3:4) Vi danskere har sat historisk rekord i skilsmisser, engangsknald og singleliv. Alligevel bliver vi ved med at danne par og forsøge at holde liv i kærligheden i en hverdag fyldt med udfordringer. Med hjælp fra syv forskellige par, tager vi temperaturen på parforholdet anno 2016 og ser på hvordan hverdagslivet og betingelserne for kærligheden har udviklet sig gennem historien.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (4)
Ramajetterne II (4) Der er kaos i Ramasjang Lufthavn. Kan det mon være den nye dygtige medarbejder, som Kristian har ansat, der i virkeligheden er skyld i alle problemerne?

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (1:8) | En ny fugl i haven
Gro og Blå redder fuglene (1:8) | En ny fugl i haven Blåmejsen Blå mister sit hjem i skoven og søger tilflugt i Bedstes have, der er et ægte fugleparadis med højt græs, redekasser og insekter. Men fuglenes hjem i haven er også i fare, da den onde Arne Bjarne vil rive gården ned, for at bygge verdens største parkeringshus. Fuglene i haven er nødt til at søge hjælp hos pigen Gro. Kun hvis de står sammen, har de en chance for at besejre Arne Bjarne.

12:55  

Didrik Drage (21)
Didrik Drage (21)

13:10  

Kika og Bob (6)
Kika og Bob (6) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

13:45  

Hr. Skægs hotel - Betjenten (14)
Hr. Skægs hotel - Betjenten (14) Hr. Skæg får besøg af en spansk politibetjent. Han vil hjælpe Hr. Skæg med at finde hotelklokken, som netop er blevet væk. Men da Hr. Skæg selv finder klokken, bliver han bekymret for, om betjenten bliver skuffet over ikke at kunne opklare sagen, så Hr. Skæg klæder sig ud som tyv og prøver at gemme klokken igen.

14:00  

Kanonkongen Freja (8:8)
Kanonkongen Freja (8:8) I dag kommer mor hjem, og Freja glæder sig. Hun har travlt, for hende og far skal lave en stor velkommen-hjem-fest. Men far har ikke tid alligevel, for han skal til jobsamtale. Gode råd er dyre, for mor skal bare have en fest. Så Freja og Asger tager på indkøb, også selvom de ikke helt har råd til det hele. Og mor bliver glad for festen, indtil Valdemar påstår at der mangler 200 kroner i hans pung. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Dronnige-banen + Det perfekte billede

DR1

15:40  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Skudt ved daggry (2)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Skudt ved daggry (2) "Skudt ved daggry". Tommy Hicks bliver skudt som desertør under 1. verdenskrig. Det dræbende skud bliver affyret af løjtnant Hammond, og det starter en indædt fejde mellem familierne Hicks og Hammond. 90 år senere får Tommy endelig æresoprejsning. Men det sætter ikke en stopper for den bitre strid mellem de to familier, og snart må kriminalkommissær Barnaby opklare et mord. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Arabella Hammond: Samantha Bond. Instruktion: Richard Holthouse.

17:15  

Fader Brown II (5:10)
Fader Brown II (5:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

15:25  

Bush-dynastiet (5:6) Søskenderivalisering
Bush-dynastiet (5:6) Søskenderivalisering Mens George H.W. Bush forlader Det Hvide Hus, søger hans to sønner George og Jeb mod Washington. Men vejen tilbage til magten er fuld af fjender og forhindringer - og kun en af dem, når hele vejen.

16:05  

Bush-dynastiet (6:6) Et dynasti slutter?
Bush-dynastiet (6:6) Et dynasti slutter? Præsident George W. Bush fører sit land i krig. En krig, der kommer til at definere hans præsidentperiode og belaste hans familien og omdømme. En ny politisk æra begynder, og endnu en Bush stiler mod Det Hvide Hus. Men er familienavnet så stærkt, som det var engang?

16:50  

De travleste togstationer i verden (3:4)
De travleste togstationer i verden (3:4) Forsinkelser, signalfejl, blade på sporene, ødelagte hjul og pendlere der snyder. Medarbejderne på de travleste togstationer i verden har rigeligt at se til, når de skal sørge for at togene kommer og kører til tiden og passagererne holder sig på sporet. Her får du en førsteklassesbillet til det hemmelig liv bag skinnerne, der denne gang bringer os til Flinders Street i Melbourne. Den smukkeste og ældste togstation på den sydlige halvkugle.

17:30  

De travleste togstationer i verden (4:4)
De travleste togstationer i verden (4:4) Forsinkelser, signalfejl, blade på sporene, ødelagte hjul og pendlere der snyder. Medarbejderne på de travleste togstationer i verden har rigeligt at se til, når de skal sørge for at togene kommer og kører til tiden og passagererne holder sig på sporet. Her får du en førsteklassesbillet til det hemmelig liv bag skinnerne, der denne gang bringer os til den travleste togstation i Europa - Zürichs hovedbanegård.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Først til mølle med den bedste kølle

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10)
Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10) Hr. Skæg får en gæst, der ikke kan stå stille. Den norske gymnastikpige drømmer om at kunne slappe af, men hun er besat af gymnastik. Da Hr. Skæg ser en drømmefanger, tænker han på, om man mon kan lave en gymnastikfanger?

17:15  

Sofus II (2)
Sofus II (2) Sofus lander hos Milan, der bor i Grønland. Milan skal ud og sejle med sin familie i fjorden, og han håber på, de fanger en stor fisk, som de kan spise. Men fiskene er vist svømmet et andet sted hen, og Milan må prøve at være meget tålmodig. Milan giver Sofus en farvelgave, så han selv kan tage på fisketur.

17:30  

Nataben og Møgdyret - Det er så PINLIGT!
Nataben og Møgdyret - Det er så PINLIGT!

17:35  

Bamselægen - Allergisk reaktion (7)
Bamselægen - Allergisk reaktion (7) Hectors bamse Carl Langsom har fået udslæt, og derfor har han ringet efter Bamselancen. Ved ankomsten til Bamsehospital må Sandra handle hurtigt, da Carl Langsoms tunge og læber er hævet op. Udslættet er begyndelsen på en alvorlig allergisk reaktion. Carl Langsom skal have en EpiPen, og det skal gå stærkt. Bagefter indlægges Carl Langsom, og der kommer ro på igen.

DR1

18:00  

Spise med Price - Battle of Brothers
Spise med Price - Battle of Brothers "Battle of Brothers" Kniv og gaffel, potter og pander kan ikke altid gøre det. Når brødrene Price går i køkkenet, skal der ofte en hel del ekstra udstyr til. Ofte har vi set dem trylle med pålægs-, røre- og is-maskiner, med hurtighakkere, minihakkere og blendere. Det er også sket, at de har begået sig mere akustisk og strømsvagt mellem tatinpander, pizzaovne og bålgryder. For atter at vende tilbage til det mere aparte med friteuser, vakuumpakkere og elektrificerede koldrygningsovne og pastamaskiner i industristørrelser. Men det store spørgsmål i programserien (og i tilværelsen som sådan) er dog naturligvis: hvem har egentlig mest grej? www.dr.dk/price Sendt første gang 06.05.09

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Rigtige mænd på dannelsesrejse (5:5) - Koner, København og k
Rigtige mænd på dannelsesrejse (5:5) - Koner, København og k De slappe kroppe og den haltende sundhed er blevet fikset. Sådan da. Men deres damer er endnu ikke tilfredse, så nu vil de også have, at deres Rigtige Mænd får styr på dannelsen. Derfor sender konerne dem ud på en 21 dage lang dannelsesrejse gennem Danmark. Mændene skal bryde deres magelige vaner, finde modet til at udvide deres horisont og afprøve helt nye sider af sig selv. På den sidste del af rejsen genforenes de fire med deres koner, skriver digte om bagsiden af storbyen og dyrker yoga med køer.

DR2

18:15  

Gåden om Tutankhamons sidste mission
Gåden om Tutankhamons sidste mission Tutankhamons gravsted lå skjult i mere end 3000 år. Da man opdager graven og åbner den i 1922, er den fyldt med de særeste ting: store mængder guld, krigsvåben, bjerge af mad og to babymumier. Enestående skatte, som eksperterne nu mener skulle bruges til faraoens vigtigste opgave: at nå gemme underverdenen. Hvad afslører Tutankhamons skatte om den mission, der venter ham efter døden?

19:00  

Rick Stein i Bologna
Rick Stein i Bologna Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Bologna er så berømt for sit køkken, at den er kendt som Italiens mave. Rick lærer at lave den lokale pasta med æg, der bruges til tortellini, tagliatelle, ravioli og lasagne. Og så er der er farseret kanin, fyldt med parmaskinke og parmesanæggekage til aften.

20:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (18)
F for får V (18)

18:05  

Sikker & Søn tæller ned til vinter-tid (4)
Sikker & Søn tæller ned til vinter-tid (4) Kanin-aben Sikker vil trylle en kanin op af en hat. Det tror Søn ikke på, at han kan, og desuden har Søn travlt med at tjekke reflekser på cyklen. Sikker må skynde sig, og i farten kludrer han i trylleformularen. Men noget er alligevel kommet op af hatten. Det ligner bare ikke en kanin.

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (6:10)
Pax' jordiske eventyr III (6:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som ejendomsmægler i et ejendomsmæglerfirma. Hun får en ny ven, viser hus frem på en helt ny måde, brænder sig, bliver den mest populære mægler gennem tiden - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (13)
Wild Kratts (13)

19:15  

Zorro (2)
Zorro (2) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (21)
Svampebob Firkant VIII (21)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Kriminelt: De barske fængsler
Kriminelt: De barske fængsler Vold og trusler mod de ansatte, og indsatte der isoleres i strafceller. Fængselsbetjenten Martin og indsatte Jaffar oplever hverdagen i fængslet som barsk. Overfyldte fængsler med stadig færre fængselsbetjente bekymrer dem begge: Risikerer fængslerne at gøre de kriminelle mere hårdkogte?

21:55  

Lewis: Mørket falder på
Lewis: Mørket falder på Det er halloween, men for retsmedicineren Laura Hobson får festlighederne en brat ende, da hun kaldes ud til gerningsstedet for et mord. Ofret er nemlig hendes gamle studiekammerat Ligiea, som Hobson skulle møde selv samme aften. Ligiea er fundet død med en pæl stukket gennem hjertet, og det bliver ikke det eneste makabre mord, som Lewis og Hathaway må forsøge at opklare. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Renton.

23:25  

Alene i vildmarken USA IV (5:11)
Alene i vildmarken USA IV (5:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. Desperationen breder sig, mens deltagerne kæmper for at finde deres makker. Ren og skær udmattelse er ved at føre en af deltagerne direkte mod en konfrontation med et rovdyr!

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden

21:30  

Hvorfor snakker vi ikke om mig? (3:6)
Hvorfor snakker vi ikke om mig? (3:6) Skal du dele alt med alle, eller kan det være, din historie nogle gange er ligegyldig? Og findes man egentlig hvis ikke man har sagt noget i 30 minutter? Sketchshowet HVORFOR SNAKKER VI IKKE OM MIG? handler om konkurrencen om det fedeste liv, hvor alle vil ses og høres, men glemmer at se og høre hinanden. Med et hav af komiske karakterer griller sketchshowet et samfund fuld af first-world-problems, tvivlende autoriteter i en verden der brænder og en overflod af tomt indhold fra opmærksomheds-sultne egoer og selvudnævnte eksperter. Sketchshowet HVORFOR SNAKKER VI IKKE OM MIG? er lavet af Satirekolletivet FLÆS, bestående af Mette Søndergaard Nielsen og Sofie Jo kaufmanas. Statsministeren kommer i tvivl under nytårstalen, plante-pigerne vil hellere have fri end omsætning og influenceren Alberte får en sygt dårlig pakke og syg far.

21:45  

Pøllehullet - det brune værtshus (3:6) - Ingen skal røre min
Pøllehullet - det brune værtshus (3:6) - Ingen skal røre min Tag med en tur på Pøllehullet og få en velskænket omgang mørk og absurd satire. Businessmanden Jens vil have hele familien til at evaluere på en børnefødselsdag, Tanja og Sofus er gået fra hinanden, og så besøger John Mogensen Pøllehullet. Det er brunt, det er dybt, det er Pøllehullet.

22:00  

Den falske caster (2:3)
Den falske caster (2:3)

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Valg i USA - Amerika ifølge Gram
Valg i USA - Amerika ifølge Gram

23:35  

Trump i Det Hvide Hus (1:3)
Trump i Det Hvide Hus (1:3)

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Kriminalkommissær Barnaby X (8)
Kriminalkommissær Barnaby X (8) "Død i idyllen". Lord Holm og Gina Colby bestyrer et udslusningshjem for tidligere kriminelle i landsbyen Midsomer Holm. Gina Colbys mand, Jack, er tidligere politimand og Barnabys gamle makker. Men af grunde, som Barnaby ikke kan gennemskue, nægter Jack at tale med ham. Og snart må den garvede kriminalkommissær tilmed opklare mordet på sin gamle kollega. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Lionel Poulter: Chris Barrie. Instruktion: Richard Holthouse.

01:45  

Taggart: Dræberfilosofien (3:3)
Taggart: Dræberfilosofien (3:3) En række uhyggelige overfald og et kvindemord har inspireret et elskende par, der vil rydde en ubelejlig ægtemand af vejen. Imens forfølger Taggart og hans assistent Livingstone deres gamle spor - våbensamleren Lang og voldtægtsforbryderen Caldwell. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Kim: Sheila Grier. Instruktion: Haldane Duncan.

02:35  

Kender du typen? 2017 (5)
Kender du typen? 2017 (5) Kan man sidde i en kano, mens den bliver skubbet i vandet - uden at falde i? Det troede aftenens hemmelige hovedperson, indtil hun prøvede og endte i åen. Livsstilseksperten Flemming Møldrup stiller beredvilligt op for at undersøge, om han kan gøre det bedre, mens hans kvindelige modstykke Anne Glad nyder udsigten. Kommer Flemming Møldrup tørskoet igennem programmet? Og kan livsstilseksperterne regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos? Vært: Mads Steffensen

03:20  

Bonderøven 2019 (3:8)
Bonderøven 2019 (3:8) Ingen kan glæde sig over dampende varm hestelort som Frank Erichsen på en kold vinterdag. Møget skal bruges til mistbænken, der skal sætte skub i de første spirende afgrøder på Kastaniegården. Og stoltheden lader sig ikke skjule, da han langt om længe svinger den første del af porten til kalkbrænderhuset på plads.

DR2

00:25  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, STUBBEKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1020171638