Stubbekøbing
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 23. oktober 2020

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 23. oktober 2020

DR1

00:10  

Kriminalkommissær Barnaby X (8)
Kriminalkommissær Barnaby X (8) "Død i idyllen". Lord Holm og Gina Colby bestyrer et udslusningshjem for tidligere kriminelle i landsbyen Midsomer Holm. Gina Colbys mand, Jack, er tidligere politimand og Barnabys gamle makker. Men af grunde, som Barnaby ikke kan gennemskue, nægter Jack at tale med ham. Og snart må den garvede kriminalkommissær tilmed opklare mordet på sin gamle kollega. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Lionel Poulter: Chris Barrie. Instruktion: Richard Holthouse.

01:45  

Taggart: Dræberfilosofien (3:3)
Taggart: Dræberfilosofien (3:3) En række uhyggelige overfald og et kvindemord har inspireret et elskende par, der vil rydde en ubelejlig ægtemand af vejen. Imens forfølger Taggart og hans assistent Livingstone deres gamle spor - våbensamleren Lang og voldtægtsforbryderen Caldwell. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Kim: Sheila Grier. Instruktion: Haldane Duncan.

02:35  

Kender du typen? 2017 (5)
Kender du typen? 2017 (5) Kan man sidde i en kano, mens den bliver skubbet i vandet - uden at falde i? Det troede aftenens hemmelige hovedperson, indtil hun prøvede og endte i åen. Livsstilseksperten Flemming Møldrup stiller beredvilligt op for at undersøge, om han kan gøre det bedre, mens hans kvindelige modstykke Anne Glad nyder udsigten. Kommer Flemming Møldrup tørskoet igennem programmet? Og kan livsstilseksperterne regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos? Vært: Mads Steffensen

03:20  

Bonderøven 2019 (3:8)
Bonderøven 2019 (3:8) Ingen kan glæde sig over dampende varm hestelort som Frank Erichsen på en kold vinterdag. Møget skal bruges til mistbænken, der skal sætte skub i de første spirende afgrøder på Kastaniegården. Og stoltheden lader sig ikke skjule, da han langt om længe svinger den første del af porten til kalkbrænderhuset på plads.

04:00  

Danske mord - Hypnosemordene
Danske mord - Hypnosemordene I marts 1951 begår en mand et bankrøveri i København. Han dræber to bankansatte og flygter på cykel gennem Nørrebros gader. Da politiet pågriber ham, begynder han at tale om en skytsånd, som giver ham beskeder. Efterhånden opstår der en enestående teori hos politiet: Kan det være rigtigt, at gerningsmanden var under hypnose, da han begik forbrydelsen?

04:50  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Kriminelt: De barske fængsler
Kriminelt: De barske fængsler Vold og trusler mod de ansatte, og indsatte der isoleres i strafceller. Fængselsbetjenten Martin og indsatte Jaffar oplever hverdagen i fængslet som barsk. Overfyldte fængsler med stadig færre fængselsbetjente bekymrer dem begge: Risikerer fængslerne at gøre de kriminelle mere hårdkogte?

06:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:25  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Jens i Canada (5:5)
Jens i Canada (5:5) Jens giver turtips.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (22)
Pingu (22)

05:10  

Masha og Bjørnen (19)
Masha og Bjørnen (19) Masha på sagen

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet IV (3)
Ramasjang Mysteriet IV (3) Der har været en skurk på spil i Ramasjang. Motor Milles briller er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Det skal Kristian prøve at finde ud af. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Jonas, men mon de kan afsløre skurken?

06:05  

Ernest & Celestine (2)
Ernest & Celestine (2)

06:20  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (38)
Gurli Gris II (38) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (39)
Gurli Gris II (39) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Alma Agger og Motor Mille
Morgensang med Ramasjang | Alma Agger og Motor Mille Alma Agger som har vundet X factor er på besøg hos Silja. Alma mangler ideer til sine dansevideoer, så heldigvis kigger motor Mille også forbi. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder den højtflyvende Skye + Vovserne går efter guldet

08:00  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (18)
Vidundervovsen Vaffel (18) Vaffel og killingen

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Dyrene i Zoo IV (4)
Dyrene i Zoo IV (4)

10:05  

Danske vidundere: Vadehavet
Danske vidundere: Vadehavet Vi ser nærmere på især planter og dyr i Vadehavet, men også på menneskets vilkår i det barske område. Hele Vadehavet dækker et areal på 9000 kvadratkilometer og strækker sig helt ned til Holland. Vadehavet kan byde på Danmarks største antal af spættede sæler, cirka 3000 af slagsen og på Danmarks største rovdyr, gråsælen. Når Vadehavet kaldes verdens største internationale lufthavn, er det fordi, der hvert år letter og lander 25 millioner fugle. De holder af stedet, fordi det også er et af verdens rigeste spisekamre, og det skyldes ikke mindst, at havet to gange i døgnet hæver og sænker sig cirka to meter. Tre-fire gange om året stiger vandet dog meget mere, og det har gennem alle tider haft stor betydning for det liv, der leves ved Vadehavet. Sendt første gang 03.02.06

10:25  

Antikkrejlerne XVI (14)
Antikkrejlerne XVI (14) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:10  

Antikkrejlerne XVI (15)
Antikkrejlerne XVI (15) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:53  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

09:10  

Europas historie - fællesskab og splittelse (5:6)
Europas historie - fællesskab og splittelse (5:6) Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne? Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om de voldelige magtkampe som har præget kontinentet i århundreder - og har ført til to verdenskrige. Indtil oplysningstiden og den franske revolution i 1789, hvor en ny idé om Europa opstår - baseret på de fælles værdier: frihed, lighed og broderskab.

10:00  

Europas historie - status (6:6)
Europas historie - status (6:6) Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne? Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Da jerntæppet falder i 1989, synes drømmen om et frit, fredeligt og forenet Europa at være en realitet. Men den tid er nu forsvundet. Nationalismen er i fremgang og truer med at splitte kontinentet. Europa står ved en korsvej, hvor er det på vej hen?

10:50  

Vores verden med Morgan Freeman (5:6)
Vores verden med Morgan Freeman (5:6) Er krig nødvendig? Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os. Denne gang undersøger han menneskets kapacitet for vold og endeløse søgen efter harmoni - fra den rituelle Tinku-festival i Bolivia, hvor formålet er at slås til Rwandas post-konflikt program.

11:40  

Vores verden med Morgan Freeman (6:6)
Vores verden med Morgan Freeman (6:6) Kan vi bygge bro mellem 'os' og 'dem'? Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os mennesker. Denne gang undersøger han, hvad det er, som opdeler og skubber os fra hinanden - fra intolerance til frygt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (2)
Flaskepost fra Stillehavet (2)

09:20  

Min lille hund Mester (9)
Min lille hund Mester (9) Thomas og Bibi beslutter at lave forårsrengøring og flytte rundt på møblerne i huset, inklusive Mesters hundekurv. De har brug for lidt forandring, forklarer de. Men selv om Mester aldrig bruger sin kurv, er han meget utilfreds med, at de sådan går og flytter rundt på den. Thomas fortæller Mester en historie om at være for forsigtig - hvis man ikke udvikler sig eller tager en chance engang imellem, så sker der ingenting. Mester er helt enig. Der er brug for forandring, og Thomas kan begynde med at vænne sig til at give ham flere frikadeller.

09:27  

Hunden Ib - slukker brandmanden
Hunden Ib - slukker brandmanden

09:30  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

09:45  

OpFinn (2:3)
OpFinn (2:3) Finn er blevet træt af Peter Pølses drillerier, og han beslutter sig for at gøre noget ved det. Finns mor kan ikke forstå, hvorfor hun altid får forbindelse til Benny, når hun ringer op. Og Fie hjælper Finn, når han har allermest brug for det. Medvirkende: Finn: Michael Lundbye Slebsager. Finns mor: Helle Dolleris. Benny: Michael Carøe. Fie: Cecilie Maria Kallestrup. Peter Pølse: Ulrik Emil Brorson. Peter Pølses far: Anders Kjellerup Kock. Manuskript: Ole Fick. Instruktion: Dorte Laumann.

10:10  

Ramasjang yoga med Motor Mille (5)
Ramasjang yoga med Motor Mille (5) Dengang Kylling var et æg. Lav sjove yoga-øvelser med Motor Mille. Denne gang skal du med på Kyllings første rejse, fra de første bevægelser inde i ægget, til den lærer at bruge sine vinger.

10:30  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

10:45  

Vilde venner II (4)
Vilde venner II (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. De skal sætte nye redekasser op til hasselmusen i skoven og indrette et fint bur til et par hjemløse ildere. Og så kommer de Vilde Venner på en spændende opgave i en mørk kælder.

11:05  

Isabel og den skjulte skat (1:8)
Isabel og den skjulte skat (1:8) Isabel møder Ørkenprinsen Mahmoud, som giver hende en helt særlig kiste. Kisten er låst med syv nøgler. Ørkenprinsen sender Isabel ud på et spændende eventyr rundt i Jordan for at finde de skjulte nøgler, som passer til kisten. Isabel får brug for hjælp fra en masse børn, som bor i Jordan og kender landet. Finder Isabel nøglerne til kisten, så vil hun finde en skat, som alle Jordans børn vil få del i.

11:20  

Skæg med bogstaver - H
Skæg med bogstaver - H Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet H, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

11:45  

Alma flytter på landet (6)
Alma flytter på landet (6) Alma synes at nabo hesten Tarzan er vildt sød, men også lidt farlig. Kan hun lære at ridde på den?

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ulk er en farlig monsterfisk? Tag med Lille Nørd på fisketur, og se hvorfor Katrine skal være dum og grim i Anders' klamme monsterskole.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2019 (4:8)
Bonderøven 2019 (4:8) Kastaniegården står i det maritimes tegn, når Frank og bådebyggeren Peter lægger sidste hånd på den finske haapio. Sidste hånd bliver også lagt på porten til kalkbrænderhuset, og så kommer gårdens sidst fødte lam på græs for første gang i sit liv.

12:55  

Nak & Æd - en kob i Cameroun (3:10)
Nak & Æd - en kob i Cameroun (3:10) Jørgen og Nikolaj er landet i det centrale Afrika, i Cameroun. Varmen er ubønhørlig, og drengene er tvunget til at drikke mere vand end øl. Det er hårde forhold for de to venner, men de vil have en kob i gryden. Koste hvad det vil. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:40  

Brdr. Madsens tidsrejse (4)
Brdr. Madsens tidsrejse (4) Anders og Peter Lund Madsen rejser tilbage til enevælden for at prøve danmarkshistorien på egen krop. I enevælden skal brødrene leve som grever, og det er lidt af en udfordring for brødrene at opføre sig så korrekt og pænt, som tiden kræver af to højgrevelige excellencer. Brødrene lærer at de fine ikke gik i bad, og at enevælden gav mere mening, hvis man var beruset - for eksempel når det tog fire timer at få sminke, tøj og paryk på. Selvom de har fået kamptræning i både vikingetiden og som riddere i middelalderen, erkender brødrene at de ikke ville holde længe i en duel på kårder under enevælden. Undervejs lærer brødrene næsten at danse menuet, og de styrker sig på delikatesser fra tiden: Venusbryster og farserede kalveøjne.

14:20  

Kender du typen? 2017 (7)
Kender du typen? 2017 (7) Aftenens hovedperson i "Kender Du Typen?" er en selverklæret lampefetichist, der også har en stor kærlighed til dødningehoveder og kvægkranier. Yndlingsforfatterne er Bukowski og Hemingway, og når det bliver for tungt, så kan man altid bladre i samlingen af gamle Playboy-magasiner. Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup får deres sag for, når de skal finde navnet på den kendte dansker, de er på besøg hos. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:30  

Lægen der holdt op med at give børn medicin (2:2)
Lægen der holdt op med at give børn medicin (2:2) Børn i Storbritannien indtager tre gange mere både håndkøbs- og receptpligtig medicin end for fyrre år siden. Lægen Chris van Tulliken er chokeret over fænomenet og undersøge her både, hvorfor antallet af børn, der medicinsk behandles for depression er fordoblet fra 2005-15, og hvorfor receptpligtig medicin mod mælkeallergi hos babyer i løbet af ti år er steget med mere end 500 procent!

13:30  

Det store smitte-eksperiment
Det store smitte-eksperiment Et udbrud af en dødelig influenzavirus kan når som helst ramme verden. For at forudsige virkningen af den næste pandemi mere præcist, er der brug for mængder af data. I samarbejde med BBC opfordrer matematikeren, Hannah Fry, briterne til at downloade BBC Pandemic app, der kan hjælpe med at forudse, hvornår den næste dødelige virus vil ramme. Men hvorfor er influenza stadig en trussel her hundrede år efter, at den spanske syge dræbte op mod 100 millioner mennesker over hele verden?

14:30  

Parforholdets historie - at elske og ære (3:4)
Parforholdets historie - at elske og ære (3:4) Vi danskere har sat historisk rekord i skilsmisser, engangsknald og singleliv. Alligevel bliver vi ved med at danne par og forsøge at holde liv i kærligheden i en hverdag fyldt med udfordringer. Med hjælp fra syv forskellige par, tager vi temperaturen på parforholdet anno 2016 og ser på hvordan hverdagslivet og betingelserne for kærligheden har udviklet sig gennem historien.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (2:8) | Ulykken
Gro og Blå redder fuglene (2:8) | Ulykken Bedste falder ned fra en stige og kommer til skade. Heldigvis ser fuglene det og henter hjælp. Far overvejer, om Bedste måske skal på plejehjem, så hun ikke kan komme til skade igen. Men hvem skal så passe på gården og fuglene?

12:55  

Didrik Drage (22)
Didrik Drage (22)

13:10  

Kika og Bob (7)
Kika og Bob (7) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 1
Det store Ramasjang Mysterie 1 Kristian er blevet kidnappet, og politiet har ingen spor. My er fast besluttet på at finde ham. Men hun vil ikke gøre det alene - mon hun kan få sin ven Frede til at hjælpe? Og hvem er det, der har taget Kristian til fange?

14:00  

Byttebiksen (1)
Byttebiksen (1) Rosa har besluttet sig for at rydde Byttebiksen op, for hun kan godt lide, at hver bytteting er på sin bytteplads. Men Lotte har sådan brug for at lege, og så kan det jo let komme til at rode lidt. Den musikglade Nora kommer forbi for at bytte sin prinsessekjole, og det er heldigt for også Camille kommer forbi - og hun elsker bare at lege prinsesse. Også Jakob kigger indenfor, og han fortæller så levende om sine killinger, at Rosa gerne vil hjem til ham og se dem selv.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Familieferie til Glittersøen + Den store glimmerfærd

DR1

15:05  

De usårlige betjente (1:4)
De usårlige betjente (1:4) Michael Molin har været politibetjent i forreste linje i 17 år. Han er på arbejde d. 16. december 2006, hvor de værste gadekampe i nyere tid fandt sted på Nørrebro. De autonome er vrede over, at Ungdomshuset skal lukke og har hidkaldt demonstranter fra udlandet til at slås. De vil slå os ihjel i dag, lyder beskeden fra Michaels indsatsleder på dagens første briefing. Krigen på Nørrebro kommer til at forfølge Michael i mange år efter. Men han fortæller aldrig til nogen, hvordan han i virkeligheden har det. Men nu er det tid. Michael vil fortælle åbent og ærligt hvor bange han var og sætte spørgsmålstegn ved den tavshedskultur, som han oplever, der hersker i det danske politi.

15:40  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Spøgelser (3)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Spøgelser (3) "Spøgelser". Lynne Fox er ude at samle underskrifter mod en ny omfartsvej, da hun gør et uhyggeligt fund. Ægteparret Wilson, der helst holder sig for selv, ligger begge døde i deres hus. Har parret overrasket en indbrudstyv? Eller er sandheden mere dyster? Lynne er kendt for sine psykiske evner. Hun er sikker på, at der snart vil ske flere mord - og hun har ganske ret... Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Alyssa Bradley: Marion Bailey. Instruktion: Renny Rye.

17:15  

Fader Brown II (6:10)
Fader Brown II (6:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

15:00  

Parforholdets historie - i medgang og modgang (4:4)
Parforholdets historie - i medgang og modgang (4:4) Vi danskere har sat historisk rekord i skilsmisser, engangsknald og singleliv. Alligevel bliver vi ved med at danne par og forsøge at løse vores problemer sammen. Med hjælp fra syv forskellige par, tager vi temperaturen på parforholdet anno 2016 og ser på hvordan parforholdets problemstillinger har udviklet sig gennem historien.

15:45  

Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering.

16:45  

De travleste togstationer i verden (4:4)
De travleste togstationer i verden (4:4) Forsinkelser, signalfejl, blade på sporene, ødelagte hjul og pendlere der snyder. Medarbejderne på de travleste togstationer i verden har rigeligt at se til, når de skal sørge for at togene kommer og kører til tiden og passagererne holder sig på sporet. Her får du en førsteklassesbillet til det hemmelig liv bag skinnerne, der denne gang bringer os til den travleste togstation i Europa - Zürichs hovedbanegård.

17:30  

Verdens mægtigste bjerge: Mount Everest (1:4)
Verdens mægtigste bjerge: Mount Everest (1:4) Bjerge - skrækindjagende steder med ufattelige farer. Gennem tiden har de fascineret os og lokket os op i højderne. Her udforsker vi fire af verdens mest ikoniske tinder - fra de første frygtløse pionerer, der satte alt på spil for at nå toppen til de mennesker og dyr, der kæmper for at overleve på bjergsiderne i dag. Første gang om Himalayas majestætiske monark - Mount Everest.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alene på skolen

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Marie og Marias Vinter (5:6)
Marie og Marias Vinter (5:6) Det forventede brev fra fru Rosenknop ankommer endelig til Rosevej. Mens Marie og Maria er væk hjemmefra, kidnapper Amalie familien Lillesen og sælger dem til Cirkusdirektøren. Marie og Maria spørger politibetjent Ronny Retskaffen og fru Pompinella om hjælp til redningsaktionen. Brumle slipper væk fra Amalie og skynder sig hen til Summeberg og Brummeberg. Han vil have fat i trylledrikken, så han kan redde sin familie.

17:15  

Marie og Marias Vinter (6:6)
Marie og Marias Vinter (6:6) Det lykkes Marie og Maria at redde familien Lillesen fra Cirkusdirektøren, så nu kan de alle fejre en utrolig og magisk lille jul sammen. Fru Rosenknop kommer på overraskelsesbesøg, og familien Lillesen kan endelig spørge hende om et nyt hus.

17:30  

Nataben og Møgdyret - Et hjerte af sten
Nataben og Møgdyret - Et hjerte af sten

17:35  

Mini MGP - Show 2
Mini MGP - Show 2 Sangkonkurrencen over dem alle er godt i gang, og i denne uges Mini MGP kan du møde gruppen De hårde bananer, Bianka, hvis bedste ven er en havmand og amerikaneren Fætter Bull, der har verdens allerbedste job som dyrepasser. De glæder sig alle helt vildt til at give den gas på scenen. Og så skal vi have styr på, hvem af artisterne fra sidste uge, der går videre til den store finale, når skipperen kigger forbi med ugens guldkuvert.

DR1

18:00  

Spise med price - Brunt og Brændt
Spise med price - Brunt og Brændt "Brunt og Brændt" Brødrene Price er klar med gaver til både seerne og hinanden, når de åbner ovndøren for Familien Prices juletraditioner, både de sære og de meget sære. Der er hjemmelavede køkkentips og chips, og en mandelgave, der sparker julerøv ud over det sædvanlige. Den farserede kalkun, som er julemenuens hovedrolleindehaver, stresser dog ikke d'herrer mere, end at der bliver rigeligt tid til at servere mangt en håndlavet hapser undervejs. Sendt første gang 16.12.08

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

DR2

18:15  

Kennedy-dynastiet (4) - Familiehemmeligheder
Kennedy-dynastiet (4) - Familiehemmeligheder Det amerikanske folk har overladt magten i Det Hvide Hus til John F. Kennedy. Men siden har der været den ene politiske katastrofe efter den anden. Og ikke nok med det. Hans ægteskab er ramt af skandaler, kampen for borgerrettigheder raser, og verden er truet af atomkrig. Hvis JFK skal overleve som præsident må hele familien gøre en indsats.

19:00  

De fantastiske fire: Dirch Passer
De fantastiske fire: Dirch Passer Dirch Passer er den største stjerne i Danmark, hele forestillinger bliver bygget op om hans komiske naturkraft, og han ofrer alt andet i sit liv for ikke at svigte sit publikum. Efterhånden har han givet så meget af sig selv til publikum at der ikke rigtig er noget tilbage til ham selv.

20:00  

Snowden
Snowden I 2013 rejser Edward Snowden i al hemmelighed til Hongkong for at møde journalisten Glenn Greenwald og filmmageren Laura Poitras. I sit job hos sikkerhedstjenesten NSA har Snowden opdaget, at USA foretager tophemmelige overvågninger af privatpersoner og politikere i hele verden. Med stor personlig risiko er han nu parat til at lække tusindvis af fortrolige dokumenter, der afslører den massive, ulovlige overvågning. Medvirkende: Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley, Melissa Leo m.fl. Instruktion: Oliver Stone.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (19)
F for får V (19)

18:05  

Sikker & Søn tæller ned til vinter-tid (5)
Sikker & Søn tæller ned til vinter-tid (5) Lysshowet Sikker danser til funky rytmer i vintertidstræningsteltet, imens Søn tjekker sine cykellygter. Sikker synes, at Søns lysshow med cykellygterne er funky, og han vikler sig selv ind i kulørte lamper for at få sit eget lysshow. Det går ikke som planlagt, men heldigvis har Søn en anden idé til, hvordan Sikker kan få sit lysshow.

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (7:10)
Pax' jordiske eventyr III (7:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde i en blomsterbutik. Hun kører lastbil, vælter krukker, låner lim, spiser blomster - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (16)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (16)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (14)
Wild Kratts (14)

19:15  

Zorro (3)
Zorro (3) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (22)
Svampebob Firkant VIII (22)

20:00  

Knight Rusty
Knight Rusty

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr

21:30  

Som et strejf af en dråbe - Danmark synger farvel til Kim La
Som et strejf af en dråbe - Danmark synger farvel til Kim La Alle er velkomne til at synge med, når DR hylder nationalskjalden Kim Larsen - præcis en uge efter, han sov stille ind. Det sker med en stor mindekoncert på Rådhuspladsen i København, hvor en række kendte danske musikere synger for på Kim Larsens udødelige klassikere. Mads Steffensen er vært.

22:55  

Flight
Flight En hurtig bane kokain og lidt vodka, og den erfarne pilot Whip Whitaker er klar til at flyve sit rutefly til Atlanta. Da flyet får mekaniske problemer, lykkes det med en mirakuløs manøvre Whip at nødlande og redde næsten alle de ombordværende. Efter landingen fejres Whip som en helt. Men da en blodprøve afslører, at Whip havde alkohol i blodet, bliver han stillet til regnskab af myndighederne. Medvirkende: Denzel Washington, Don Cheadle, Kelly Reilly m.fl. Instruktion: Robert Zemeckis.

DR2

22:10  

Trumps Tweets
Trumps Tweets Hver uge giver Stefan Le Quellec Knudsen og en række USA-entusiaster dig en guidet rundvisning i det amerikanske valg - som det udspiller sig på Donald Trumps glødende Twitter-konto.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

USA's politiske cirkus
USA's politiske cirkus USA nærmer sig et yderst vigtigt præsidentvalg, samtidig med at nationen kæmper med en dødbringende pandemi og store økonomiske omvæltninger. De politiske analytikere John Heilemann, Mark McKinnon og Alex Wagner stiller skarpt på amerikansk politik under Trump og tager dig med bag scenen, når Trump og Bidens valgkampagner buldrer afsted mod præsidentvalget i november.

23:35  

Jagten på kærlighedssvindleren (3:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (3:4) Alle de kvinder, Richard Scott Smith har snydt, beslutter sig for at sætte en stopper for hans svindelnumre. Nu har de fået et tip om, at han gemmer sig i Knoxville i Tennessee, hvor flere personer fra plattenslagerens fortid giver sig til kende.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:05  

Shetland: Rødt støv
Shetland: Rødt støv En ældre kvinde findes skudt på sit husmandssted på Shetlandsøerne. Det bliver en sag for den sympatiske politimand Jimmy Perez. Perez stammer fra Shetland, og efter sin kones død er han vendt tilbage til den smukke, forblæste øgruppe sammen med sin 14-årige steddatter. Nu må han finde vej gennem en sand labyrint af hemmeligheder og løgne for at løse mordgåden. Jimmy Perez: Douglas Henshall.

03:05  

P3 Guld
P3 Guld Musikkens Hus i Aalborg danner rammen om en af årets største begivenheder for den danske musikscene, når 'P3 Guld' hylder musikken og de danske kunstnere. Det er den erfarne radiovært og dj, Pelle Peter Jencel, der skal guide seerne igennem aftenen, og seerne kan glæde sig til dansk livemusik, når det er bedst. Det er aftenen hvor hele Danmark kan opleve etablerede navne og møde de nye navne, der de næste mange år skal få dem til at feste, tude og synge med. En kavalkade af store sange, der understreger, hvor godt det egentlig går. Der skal uddeles tre priser; nemlig prisen for "P3 Talentet", "P3 Lytterhittet" og hovedprisen "P3 Prisen".

DR2

00:25  

Clement kalder Jorden
Clement kalder Jorden Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark.

01:05  

Sorte universiteter i USA
Sorte universiteter i USA I Amerika er der skoler og universiteter for stort set alle samfundsgrupper. Også for sorte. Men er der brug for særlige undervisningsinstitutioner for sorte i dag? Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, sætter sig på skolebænken for at undersøge sagen, og finder frem til, at der er lige så meget brug for dem i dag som dengang før borgerrettighedsloven i 1964, hvor de blev grundlagt.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, STUBBEKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1020170305