Stubbekøbing
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 23. november 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 23. november 2020

DR1

00:25  

Mord i skærgården: Løftet
Mord i skærgården: Løftet En fisker haler liget af en kvinde op af havet. Dermed venter der Alexander og Miriam en ny mordsag. Samtidig ser Noras veninde Kristina frem til at tilbringe sommeren på Sandhamn sammen med sin nye kæreste, Anders, som hun har mødt på en dating-app. Men der er et problem. Anders er gift, og når han taler i telefon med sin kone, lyder det ikke, som om der er optræk til en skilsmisse.

01:55  

Til undsætning (20:48)
Til undsætning (20:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:40  

Mistænkt 3 (1:2)
Mistænkt 3 (1:2) Natten før kriminalinspektør Jane Tennison starter i sin nye stilling som chef for sædelighedspolitiet, går den transseksuelle cabaretsanger Vera Reynolds' lejlighed op i flammer. I lejligheden finder politiet det forkullede lig af en 17-årig trækkerdreng. Sædelighedspoliti eller ej - Jane må endnu engang lede efterforskningen af en mordsag. Medvirkende: Helen Mirren, Tom Bell, David Thewlis m.fl.

04:25  

Hammerslag - Alternative Nordsjælland
Hammerslag - Alternative Nordsjælland Hvem har ikke leget med tanken om at bo i en anderledes bolig - eller flytte et andet sted hen end alle andre? Men hvad koster det så, når man vælger det traditionelle fra og det alternative til? Det skal de to mæglerhold forsøge at prissætte. Vi starter ud med et sommerhus, der blev revet ned og så samlet igen i Nordsjællandske Vig. Turen går videre til et sommerhus i Hundested, der er et billigere alternativ til det ellers dyre Nordsjælland. Og så slutter vi af i Økosamfundet Dyssekilde, hvor det vrimler med alternative boliger. Vært: Christian Degn

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Dyrehospitalet (5:8)
Dyrehospitalet (5:8) Hunden Gizmo er blevet kørt ned af en bil, og den behøver akut hjælp. Næsehornet Namakula kan enten blive mor eller blive historisk! Hesten Mio beviser, hvorfor den fuldt ud fortjener kælenavnet Stålhesten.

06:20  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

06:25  

Det Politiske Talkshow
Det Politiske Talkshow Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:45  

Canada - en anden udgave af USA
Canada - en anden udgave af USA Mange amerikanere betragter Canada som en mindre og bedre udgave af USA. Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell rejser nordpå for at tjekke, om det er sandt. Han finder amerikanere, der gjorde alvor af truslen om at flytte til Canada, da det ikke gik som de ønskede i USA. Og dem, der flyttede dertil på grund af gratis sundhedsvæsen. Men han opdager også, at Canada måske bare er bedre til at skjule sine fejl og mangler, end man er lidt længere sydpå.

01:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Det gode råd: Michele bliver udsat for racisme
Det gode råd: Michele bliver udsat for racisme Michele oplever racisme i sin hverdag og ved ikke, hvad hun skal gøre for at holde kampgejsten oppe for at kæmpe imod. Derfor søger hun åndelig vejledning hos Det gode råd, der består af præst Frances Benzon, imam Waseem Hussain, sikh Parvinder Singh Randhawa.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Masha og Bjørnen (24)
Masha og Bjørnen (24) Høsten er i hus

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

06:05  

Ernest & Celestine (23)
Ernest & Celestine (23)

06:20  

Bamselægen - Armen (15)
Bamselægen - Armen (15) Bamsen Plet har været uheldig og er faldet direkte ned på sin ene arm. Armen gør nu rigtig ondt, så Leo er taget med Plet ind til Bamselægen Sandra. Leo hopper i en lægekittel for at assistere Sandra, og på Plets røntgenbillede ligner det, at Leo måske også skal have operationstøj på for at gøre Plet rask igen. Men inden da banker Professor Allan på. Han har et eksperiment, der kræver at Leo og han skal af med sko og strømper. Gad vide hvad fødderne har med ondt i armen at gøre, og hvad der egentligt er galt med bamsen Plets arm?

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Sofus II (2)
Sofus II (2) Sofus lander hos Milan, der bor i Grønland. Milan skal ud og sejle med sin familie i fjorden, og han håber på, de fanger en stor fisk, som de kan spise. Men fiskene er vist svømmet et andet sted hen, og Milan må prøve at være meget tålmodig. Milan giver Sofus en farvelgave, så han selv kan tage på fisketur.

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (22)
Gurli Gris II (22) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (23)
Gurli Gris II (23) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Mika & Tobias og Fru Pudderkv
Morgensang med Ramasjang | Mika & Tobias og Fru Pudderkv Mika og Tobias har ikke mere mælk, men hvem har snuppet mælken? Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V

08:00  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6)

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille og uniformerne - Livredder (4)
Motor Mille og uniformerne - Livredder (4) Motor Mille fortæller om dengang hun fik lov til at komme med en livredder på arbejde, og hendes evner til at reagere hurtigt blev sat på prøve. Motor Mille får lov til at se hvordan en livredder hver dag hjælper andre mennesker på stranden, og holder øje med at ingen er i fare. Hun bliver trænet i at hjælpe til, hvis nogen skulle være ved at drukne, og det viser sig, at hun er ret god til det.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (49)
Vidundervovsen Vaffel (49)

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Naturens tidsalder - Vejen til en vildere natur (2:3)
Naturens tidsalder - Vejen til en vildere natur (2:3) Alt levende i naturen er forbundet. Forbindelserne eksisterer ikke kun mellem alt i et økosystem, men også mellem økosystemer. Her undersøger vi, hvordan en enkelt art kan påvirke et helt landskab; fra små ildfluer til ikoniske ulve. Og vi ser, hvordan de forkerte arter på de forkerte steder kan have katastrofale virkninger.

10:10  

Skattejægerne 2014 (6)
Skattejægerne 2014 (6) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Lone Riis har forladt sin vintagebutik for at tage i Operahuset, men det er nu ikke for at se en forestilling. Der er nemlig stort kostumeudsalg, så Lone er på pletten i jagten på de skøreste kostumer. På Møn får antikvitetshandler, Jesper Bo Hansen, kamp til stregen i jagten på skatte, når han tager på loppemarked afholdt af den lokale idrætsforening. Marskandiserparret, Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, har inviteret til loppemarked på Lykkegaard, men noget truer med at ødelægge dagen. Sendt første gang 11.02.14

10:30  

Antikkrejlerne XIX (9:25)
Antikkrejlerne XIX (9:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XIX (10:25)
Antikkrejlerne XIX (10:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:15  

Fotobonden eps.1-5
Fotobonden eps.1-5

09:55  

Bag facaden: Verdens største møbelkæde (1)
Bag facaden: Verdens største møbelkæde (1) Ikea - et af verdens mest succesfulde, globale brands. Grundlagt i Sverige i 1943 med butikker i 49 lande, 900 millioner kunder om året og en omsætning på over 34 milliarder kroner. Kom med bag kulisserne, når saml selv-møbelkæden for første gang giver adgang til sine designstudier, fabrikker, testlaboratorier og butikker. Hvad er hemmeligheden bag milliardfirmaets succes?

10:55  

Mellem to krige - skæbner i Europa (1:8)
Mellem to krige - skæbner i Europa (1:8) I sommeren 1918 har 1. Verdenskrig raset i fire år, men fronterne har længe været fastlåst, og hundredtusinder er døde i den brutale skyttegravskrig. Med USA's indtræden i krigen har de allierede fået overtaget, og Tyskland må kapitulere. Den 11. november træder våbenhvilen i kraft. Krigens afslutning får afgørende betydning for mennesker over hele kontinentet, og vi følger her nogle af krigens skæbner fra Rusland, Polen, Tyskland, Storbritannien og Frankrig.

11:50  

Mellem to krige - skæbner i Europa (2:8)
Mellem to krige - skæbner i Europa (2:8) I 1919 ankommer politikere til fra Storbritannien, USA, Frankrig og Italien til Paris for at afgøre fremtidens Europa ved Paris-fredskonferencen. Sejrherrerne får deres vilje, og Tyskland må bøje sig og underskrive den ydmygende Versailles-traktat. Fredsaftalen får afgørende betydning for mennesker over hele kontinentet, og vi følger her nogle af krigens skæbner, bl.a. en ung Rudolf Höss, og en vis Nguyen Ai Quoc, der arbejder som opvasker og kæmper for et selvstændigt Vietnam.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (6)
Flaskepost fra Stillehavet (6)

09:20  

Min lille hund Mester (9)
Min lille hund Mester (9) Thomas og Bibi beslutter at lave forårsrengøring og flytte rundt på møblerne i huset, inklusive Mesters hundekurv. De har brug for lidt forandring, forklarer de. Men selv om Mester aldrig bruger sin kurv, er han meget utilfreds med, at de sådan går og flytter rundt på den. Thomas fortæller Mester en historie om at være for forsigtig - hvis man ikke udvikler sig eller tager en chance engang imellem, så sker der ingenting. Mester er helt enig. Der er brug for forandring, og Thomas kan begynde med at vænne sig til at give ham flere frikadeller.

09:27  

Hunden Ib - får en speciel gave
Hunden Ib - får en speciel gave

09:30  

Sprinter Galore IV - Rollespil (3)
Sprinter Galore IV - Rollespil (3) Sprinter lander sit rumskib for at hjælpe Orken Vitus, der er blevet taget til fange af Elverne. Men må man godt få hjælp af en superhelt, når man er til rollespil? Og er det overhovedet sjovt at vinde, hvis det er med snyd på?

09:45  

Busters verden (3:6)
Busters verden (3:6) Tredje del af børnefilm i seks dele om drengen Buster Oregon Mortensen.

10:10  

Op og Hop II (6)
Op og Hop II (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Ronni Roligan, der laver fodboldgymnastik.

10:20  

Junglebogen (39)
Junglebogen (39)

10:30  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

10:45  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

11:05  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:10  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:20  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI

11:45  

Alma flytter på landet (5)
Alma flytter på landet (5) Ved Almas nye hus kan man gå til springgymnastik. Det er sjovt, men træneren er ret skrap.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at fluen spiser lort? Se med når Kristian og Katrine fanger fluer, og se om det lykkes spyfluen Klaus Kolort og stuefluen Frk. Sukkermås at lave en vaskeægte fluekage.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2009 (4)
Bonderøven 2009 (4) Frank er en vaskeægte bonderøv. Hans favoritbog hedder "Håndbog i selvforsyning", og ud fra den prøver han at leve på den gammeldags facon. I dag skal gæslingerne på græs for første gang, og der skal plantes kål i køkkenhaven. I værkstedet skal der lægges gulv. Men det er ikke helt let, når gedekiddet også vil være med. Sendt første gang 01.02.09.

12:40  

Nak & Æd - en sika i Irland
Nak & Æd - en sika i Irland Drengene er draget til Irland for at få ram på en sika. Det er ikke første gang, de prøver kræfter med "det sorte spøgelse," der hidtil har undsluppet Jørgens sigtekorn. De to venner håber derfor, at tredje gang bliver lykkens gang, når de igen forsøger at overliste den lille hjort. Men både dyret og naturen sætter Jørgen og Nikolaj på en kæmpe opgave. Irland er nemlig kendt for at have fuldstændig mange regnvejrsdage og det tyder på, at de irske vejrguder holder, hvad de lover.

13:25  

Skattejægerne 2014 (7)
Skattejægerne 2014 (7) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Boligstylisten, Katrine Martensen-Larsen, skal indrette en hall i en villa på Frederiksberg i antik stil. Marskandiserne, Mads Ejlersen og Jens Guldsmed- Thomsen, tager på skattejagt i et privat hjem, og det er særligt en stor galionsfigur, der trækker. Og på Fyn tager antikvitetshandleren, Rikke Fog Sørensen, på marked, hvor hun gør mærkværdige fund. Sendt første gang 18.02.14

14:00  

Danmarks bedste portrætmaler (1:4)
Danmarks bedste portrætmaler (1:4) I aften skal de seks første kunstnere, af i alt 18 udvalgte, portrættere to kendte danskere på det smukke Koldinghus. Det er den flotte kirkesal der skal danne rammen for kunsten når både olie, akryl og pastelfarver kommer i spil. Vores seks talentfulde kunstnere ved ikke på forhånd hvem de skal portrættere, så der er masser af nervøsitet og spænding i luften. På kun 4 timer skal de forsøge at imponere vores faste dommerpanel, der til slut vil sende én kunstner videre til finalen.

14:45  

Hammerslag - Wauw i Provinsen
Hammerslag - Wauw i Provinsen Når muligheden for at få et hus til den halve pris byder sig, rykker flere familier teltpælene op og flytter fra storbyen til provinsen. Boligerne vi skal se, har alle sammen haft nok wauw-effekt til at lokke folk ud af deres vante rammer og til Horsens. Vi starter med en villa, der slog benene væk under køberne, så de bare måtte eje den. Så skal vi se et renoveret byhus, og så vi slutter af med en bolig med udsigt over Horsens. Vært: Christian Degn

DR2

12:45  

Vild videnskab: Vandkatastrofen
Vild videnskab: Vandkatastrofen Vi kalder vores jord for 'den blå planet', og set ude fra er den fuld af vand. Men 97 procent er saltvand, og to procent er ferskvand bundet til polerne. Så alle 7 milliarder mennesker og millioner af dyr skal dele den sidste sølle ene procent. Forskere og teknikere kæmper over hele verden med at finde lokale løsninger på det stigende globale vandproblem, der bl.a. skyldes klimaforandringer, ændringer i vejrsystemer, og en stadig stigende befolkning.

13:30  

Smag på Trinidad med Anthony Bourdain
Smag på Trinidad med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

14:10  

Smag på Antarktis med Anthony Bourdain
Smag på Antarktis med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (10)
Ramajetterne II (10) Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (2:8) | Ulykken
Gro og Blå redder fuglene (2:8) | Ulykken Bedste falder ned fra en stige og kommer til skade. Heldigvis ser fuglene det og henter hjælp. Far overvejer, om Bedste måske skal på plejehjem, så hun ikke kan komme til skade igen. Men hvem skal så passe på gården og fuglene?

12:55  

Didrik Drage (2)
Didrik Drage (2)

13:10  

Kika og Bob (11)
Kika og Bob (11) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

13:45  

Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2)
Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2) Hr. Skæg hører et brag fra receptionen. En meget uheldig dame fra Færøerne er ankommet. Hun ødelægger alt, hun kommer i nærheden af. Hr. Skæg prøver at hjælpe hende af med uheldet ved at finde på ting, der kan bringe held.

14:00  

Byttebiksen (4)
Byttebiksen (4) Rosa kommer ved et uheld til at tage en ring på fingeren, som er alt for lille. Så den sidder fast. Men hun får andet at tænke på, når hun får besøg af Ameen, som er den stærkeste dreng i børnehaven, og når hun selv skal hjem til Freja, som elsker at klæde sig ud i sin mors tøj. Lotte skal have Georg i bad og får hjælp af Anna, der elsker discodans.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

14:45  

Ridderprinsessen Nella (21)
Ridderprinsessen Nella (21)

DR1

15:30  

Mistænkt 4: Det mistede barn
Mistænkt 4: Det mistede barn Efter at have fået foretaget en abort vender den ambitiøse Jane Tennison tilbage på jobbet. Hun er blevet forfremmet til politikommissær, og hendes første opgave er at opspore et spædbarn, som er blevet bortført. Sagen påvirker hende dybt, men da en tidligere pædofilidømt havner i politiets søgelys, er Jane ikke den eneste, der har svært ved at holde hovedet koldt. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

17:15  

Fader Brown III (11:15)
Fader Brown III (11:15) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

15:20  

Min Verdenshistorie - Rikke og folkemordet
Min Verdenshistorie - Rikke og folkemordet Dansk dokumentarserie fra 2013 I 1994 er Rikke Holm i Rwanda. En weekend er hun på safari i et naturreservat. Inde i parken er der fredeligt, men udenfor er et folkemord netop begyndt. Rikke isoleres sammen med andre turister på et hotel inde i reservatet, men situationen i landet er så farlig at FN ikke tør komme at hente hende. På bare 3 måneder myrdede Hutuerne i Rwanda næsten 800.000 tutsier - det største folkemord siden holocaust. Sedt første gang 23.12.2013

15:50  

Drømmen om USA (1:4): På grænsen
Drømmen om USA (1:4): På grænsen Magda frygter for sit liv. Hendes mand er blevet henrettet af verdens farligste bande MS-13, og derfor må hun flygte fra Honduras med sin datter. Vil de nå frem til den amerikanske grænse i live? Restaurantejer Victor forbereder sin familie på, at han vil blive deporteret og tvunget tilbage til Guatemala. Mens specialagent Ramires forsøger at optrevle en smuglercelle i Texas.

16:40  

Gentesten ændrede mit liv (6:6)
Gentesten ændrede mit liv (6:6) Asli frygter at blive ramt af brystkræft ligesom flere nære familiemedlemmer. Læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen nærstuderer Aslis DNA for at se, om hun har en forhøjet risiko for at udvikle sygdommen. Men hvordan reagerer Asli, da Lasse har flere afsløringer efter at have undersøgt hendes gentest?

17:25  

Great Canal Journeys s.6 eps.1-10
Great Canal Journeys s.6 eps.1-10

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (26)
Gurli Gris VII (26)

15:15  

Gurli Gris VII (27)
Gurli Gris VII (27)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

17:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (11)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (11) En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:40  

Stop! - Jeg kan selv
Stop! - Jeg kan selv Maja hader morgener. Det er altid stresset, og mor og far diskuterer og farer rundt som forvirrede høns. Hun må aldrig gøre noget selv. Hvordan skal hun kunne vise, at hun kan selv, når hun ikke får lov at vise det?

17:50  

Stop! - Sæbekassebils-race
Stop! - Sæbekassebils-race Maja er endelig stor nok til at deltage i kvarterets årlige sæbekassebils-race. Ved startlinjen møder hun den flerårige vinder, Oliver. Han er skråsikker på, at han kommer til at vinde igen i år. Men Maja er ikke bange for at tage kampen op. Det er en hård kamp hele vejen mod målstregen. Men deltager alle på lige vilkår?

DR1

18:00  

Spise med Price - Birdie Nam Nam
Spise med Price - Birdie Nam Nam Både James og Adam Price er vilde med indisk mad, og i denne udgave af Spise med Price skal der rives ingefær, ristes karry og danses bollywooddans. Med seks fantastiske retter hylder brødrene det indiske køkken og James har en overraskelse, som Adam nok aldrig glemmer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Et landshold i knæ (4:4) - Fyringer og fremtidsdrømme
Et landshold i knæ (4:4) - Fyringer og fremtidsdrømme Jesper Jensen afløser Klavs Bruun Jørgensen som træner for det danske kvindelandshold. Han lægger ud med at se bort fra anfører Stine Jørgensen til den første træningssamling. Nye idéer bliver sat på corona stand-by, og med stor forsinkelse møder spillerne deres nye chef. Forberedelserne frem mod EM på hjemmebane tager omsider form. Men er der tid nok til, at landsholdet kan sætte nye mål og ændre stil under den nye træner?

20:30  

Danmark mangler læger (3:3)
Danmark mangler læger (3:3) Thilde har satset hele families opsparing på at åbne en lægepraksis uden en eneste patient. I Thy tager Henrik potentielle læger med på jagt, til middage og på strandture, for at sikre sig at de bliver i området. I Danmark mangler læger, ser vi nærmere på hvilke løsninger, der er taget i brug for at løse den manglende lægedækning rundt om landet.

DR2

18:15  

Ud af mørket med Daniel Rye - Utøya (2:6)
Ud af mørket med Daniel Rye - Utøya (2:6) Kristian var 19 år gammel, da han blev jagtet af en massemorder og så sine venner blive dræbt på øen Utøya i Norge. Kristian forsøgte at skjule nogle af de unge, men en stor del døde alligevel. Skyldfølelsen over det påvirkede Kristian i flere år efter, men hvordan er han kommet videre og føler han stadigvæk skyld? Det undersøger Daniel Rye sammen med Kristian.

19:00  

Ulven kommer (7:8)
Ulven kommer (7:8) Det er blevet tid til det endelige møde i børn- og ungeudvalget, hvor det skal afgøres om Dea og Simon kan få Holly og Theo hjem igen. En fløjkrig udvikler sig mellem kommunen på den ene side og Dea og Simons advokat på den anden. Holly er mærket af at skulle stå alene og vidne mod sin mor. Nye og overraskende oplysninger kommer på bordet under mødet. Nu skal det afgøres, om børnene skal hjem til deres forældre, eller om de skal forblive i pleje. Uegnet for mindre børn. Medvirkende: Bjarne Henriksen, Flora Ofelia Lindahl Hoffmann, Christine Albeck Børge, Peter Plaugborg. Hovedforfatter: Maja Jul Larsen. Episodeforfatter: Nanna Westh. Instruktør: May el-Toukhy. Producent: Claudia Saginario. DR Drama

20:00  

Heksejagt (2:4)
Heksejagt (2:4) Stærkt rystet diskuterer Ida sagen med sin svoger og advokat, Ola. Han råder hende til at gå til bagmandspolitiet, men Idas mand er bange for følgerne. Men da politimanden Eirik får et anonymt tip om sagen, er der ingen vej tilbage for Ida.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (17)
Pyjamasheltene II (17)

18:50  

Wild Kratts III (14)
Wild Kratts III (14)

19:15  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

I skjul for smitten
I skjul for smitten Mens de fleste danskere må leve med mundbind og restriktioner i nattelivet, så må andre gå i total isolation for smitten. De særligt sårbare risikerer nemlig at dø, hvis de bliver ramt. Maise på 10 år og Julius på 15 befinder sig midt i farezonen på grund af deres kroniske sygdomme. DR følger dem og deres familiers kamp for at overleve corona-krisen. Tilrettelæggelse: Nikolaj Venge

22:10  

Shetland II (2:3)
Shetland II (2:3) Sagen om drabet på pusheren Robbie tager en uventet drejning, da den hovedmistænkte findes skudt. Efterforskningen fører Perez og Tosh til Glasgow, men stærke kræfter gør deres bedste for at forhindre dem i at finde frem til sandheden.

DR2

21:30  

Honour (2:2)
Honour (2:2) Banaz' lig findes begravet i en baghave. Efterforskningslederen Caroline Goode er dybt berørt over det tragiske fund. Nu sætter hun alt ind på at bringe de skyldige - Banaz' egen familie - for en domstol.

22:20  

På skuldrene af H. C. Ørsted (3:6)
På skuldrene af H. C. Ørsted (3:6) En ny type supercomputer bygger på noget helt uforståeligt: At dens allermindste dele både er der, og ikke er der på samme tid. Under kælderen på et universitet i København forsker et hold i at bygge de mikroskopiske dele til en ny type supercomputer. En såkaldt kvantecompute

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Drømmen om USA (2:4): Menneskesmuglerne
Drømmen om USA (2:4): Menneskesmuglerne Magda er på flugt fra verdens farligste bande. Men med hjælp fra sin svoger hægter hun sig fast på det berygtede godstog 'The Beast' - som kører til den amerikanske grænse. I Mexico sørger en familie over deres unge søn, som er druknet, da han forsøgte at krydse floden og ulovligt til USA. Mens en menneskesmugler gør alt for at føre illegale over grænsen til USA.

23:50  

Spionen III (5:8)
Spionen III (5:8) Med Martin og Nicole i hælene flygter Lenora til Rumænien, kommunismens sidste europæiske højborg. Samtidig ankommer Fuchs og Dietrich til Frankfurt med kufferterne fulde med kontanter og guld. De er på udkig efter et nyt hjem til spiontjenesten HVA.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Alene i vildmarken USA V (10:12)
Alene i vildmarken USA V (10:12) De resterende deltagere når et nyt lavpunkt, i takt med at fødekilderne forsvinder. En deltager drister sig til at trænge ind i en ulvs territorium for at finde mad, mens en anden kæmper med så alvorlige helbredsproblemer, at de potentielt kan tvinge ham ud af spillet.

00:50  

Til undsætning (21:48)
Til undsætning (21:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

01:35  

Mistænkt 3 (2:2)
Mistænkt 3 (2:2) Jane Tennison jager trækkerdrengen Connies morder og er samtidig kommet på sporet af en pædofili-ring. Mens nye vidner melder sig med kompromitterende oplysninger om Parker-Jones, der driver et center for gadebørn, tør ingen vidne mod den mordmistænkte alfons James Jackson. Samtidig modarbejdes Jane åbenlyst af sine overordnede, der synes at holde hånden over nogen, men hvem og hvorfor? Medvirkende: Helen Mirren, Tom Bell, David Thewlis m.fl.

03:20  

Bonderøven 2009 (4)
Bonderøven 2009 (4) Frank er en vaskeægte bonderøv. Hans favoritbog hedder "Håndbog i selvforsyning", og ud fra den prøver han at leve på den gammeldags facon. I dag skal gæslingerne på græs for første gang, og der skal plantes kål i køkkenhaven. I værkstedet skal der lægges gulv. Men det er ikke helt let, når gedekiddet også vil være med. Sendt første gang 01.02.09.

03:50  

Danmarks bedste portrætmaler (1:4)
Danmarks bedste portrætmaler (1:4) I aften skal de seks første kunstnere, af i alt 18 udvalgte, portrættere to kendte danskere på det smukke Koldinghus. Det er den flotte kirkesal der skal danne rammen for kunsten når både olie, akryl og pastelfarver kommer i spil. Vores seks talentfulde kunstnere ved ikke på forhånd hvem de skal portrættere, så der er masser af nervøsitet og spænding i luften. På kun 4 timer skal de forsøge at imponere vores faste dommerpanel, der til slut vil sende én kunstner videre til finalen.

DR2

00:40  

Spionen III (6:8)
Spionen III (6:8) Lenora opsøger Fuchs i Italien. Hun ønsker desperat at forhindre den tyske genforening og har brug for Fuchs' hjælp til at gennemføre et politisk attentat. Da Martin og Nicole også dukker op i den italienske villa, bliver stemningen temmelig anspændt.

01:30  

Under mistanke - Jagten på "H" (3:6)
Under mistanke - Jagten på "H" (3:6) Corbett planlægger bandens hidtil største kup. Bagtanken er at afsløre en højt rangerende korrupt politimand. Kate Fleming og Steve Arnott følger med fra sidelinjen, men ikke alt går som planlagt. Medvirkende: Stephen Graham, Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar m.fl.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, STUBBEKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1123202830