Stubbekøbing
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 28. marts 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 28. marts 2020

DR1

01:25  

Tynd is (5:8)
Tynd is (5:8) Hjælpen når frem til Liv og Enok. Stærkt nervøs er Liv vidne til, at de frosne lig bliver gravet op af sneen. Er Viktor iblandt dem? Stabschefen Liam leger spion og opdager, hvorfor den danske udenrigsminister har valgt at hæve rådsmødet. Medvirkende: Nicolas Bro, Iben Dorner, Angunnguaq Larsen, Nukâka Coster-Waldau m.fl.

02:10  

Hercule Poirot (5)
Hercule Poirot (5) Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mordet på 3. sal". Nogle unge mennesker kommer hjem fra teatret og finder en kvinde myrdet to etager under Poirots lejlighed. Poirots slemme snue går over som ved et trylleslag.

03:00  

Hercule Poirot (6)
Hercule Poirot (6) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den evige trekant" Poirots ferie på Rhodos er forbi, da der sker et giftmord på hotellet, hvor han har boet. Og uheldigvis for morderen kommer Poirot for sent til sit skib på grund af en kværulantisk toldembedsmand.

03:55  

Kender du typen? 2017 (11)
Kender du typen? 2017 (11) Hvilken kendt dansker bor i et træhus, har røde lædersofaer og er vild med tulipaner? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

04:40  

I hus til halsen VI (2)
I hus til halsen VI (2) Da familieidyllen bristede endte de i et salgsmareridt. Det unge par, Britt og Thomas, drømte om et hus med plads til den helt store børneflok. Men for to år siden bristede drømmen og parret gik fra hinanden. Siden har deres 234 m2 store hus nær Åbenrå været til salg. Det manglende hussalg har store konsekvenser for parret og deres lille datter. Britt kæmper for at holde huset fri fra at ende på tvang, mens Thomas, der stadig betaler til huset, går ned med stress efter at have arbejdet døgnet rundt i tre forskellige jobs. Britt og Thomas har derfor kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, i håb om, at duoen kan skabe fornyet interesse for det store familiehus på det træge sønderjyske boligmarked.

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

07:00  

De fantastiske dyreunger (3:3)
De fantastiske dyreunger (3:3) De spæde dyrebørn er blandt naturens mest sårbare væsner. For at overleve må de lære hurtigt, og straffen for at forsømme deres lektier er hård. Næsten en fjerdedel af jorden er dækket af bjerge, og overlevelse på lodrette bjergsider og snekædte skråninger er svært nok, hvis man er voksen, men en udfordring for et bjerggedekid.

07:55  

Løvens Hule Storbritannien XV (5:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (5:14) To veninder prøver at imponere løverne med deres afrikansk-inspirerede hudplejeserie. Mens to videnskabsfolk introducerer et rumprojekt, de håber, vil blive en stratosfærisk forretningssucces. Men er løverne mest til creme eller bisættelser i rummet?

08:55  

Løvens Hule Storbritannien XV (6:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (6:14) Hvem lander en aftale med løverne? Bliver det en rejse-stempel-kaffemaskine, der varmer løvernes hjerter op? Eller er det en bokse-app, der slå hul i deres modstand og får dem til at investere?

DR2

00:45  

Fra Obama til Trump: Et splittet USA (2:4)
Fra Obama til Trump: Et splittet USA (2:4) Den amerikanske valgkamp er i fuld gang forud for præsidentvalget i 2020. Men kløften mellem vælgerne er større end nogensinde før. Ved hjælp af arkivmateriale og afslørende interviews med politiske nøglepersoner dykker vi ned i historien og udforsker den stigende racemæssige, kulturelle og politiske splittelse i USA. Hvordan er det kommet så vidt? Hvad betyder den skarpe polarisering for landets fremtid? Og hvem ender med at blive præsident?

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:30  

Gudstjenester
Gudstjenester

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (2)
Minisekterne (2) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Line lærer Mor Muh at danse ballet mens Kragen ser skræmt til.

05:15  

Inui (16)
Inui (16)

05:20  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

05:45  

Rita og Krokodille - Slottet
Rita og Krokodille - Slottet Der er springvand, bassiner og roser i slotshaven. Hvis Rita er prinsesse, så kan hun bestemme over Krokodille. Krokodille kan også være konge! Og bestemme over Rita. Men det kan blive kedeligt at være monark. Det er bedst når ingen har en krone på. Så skal hverken Rita eller Krokodille bestemme..

05:50  

Min lille hund Mester (3)
Min lille hund Mester (3) Det er blevet efterår, det regner og er koldt udenfor, så Thomas holder sig helst inden døre. Men Mester derimod elsker at lege rundt i de nyfaldne brune blade og kan ikke forstå hvorfor Thomas ikke vil leje med. Mester sjasker ind i huset med våde og beskidte poter, og synes ikke at Thomas forstår sig på dyr. Men mennesker har altid fortalt historier om dyr siger Thomas, og så fortæller han Mester historien om aben og skildpadden.

06:00  

Luk op Luk i - SIG PYT
Luk op Luk i - SIG PYT Sofie kommer til at ødelægge Katrines knækbrødskorthus. Sofie mener, man bare skal sige pyt, men det synes Katrine slet ikke er nok! Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige pyt, men måske ikke til alt.

06:30  

Gurli Gris II (17)
Gurli Gris II (17) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:35  

Gurli Gris II (18)
Gurli Gris II (18) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:48  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Simon
Simon

07:10  

Rasmus Klump (21)
Rasmus Klump (21)

07:30  

Prop og Berta
Prop og Berta Prop flytter ind i et faldefærdigt hus i skovbrynet. Her finder han koen Bertha, der sidder fast i hegnet. De to bliver venner og sammen redder de de søde tyttebøvser. Prop får et ønske opfyldt, nemlig at Bertha skal kunne tale. Men heksen, der bor i skoven, hader naboer, og hun prøver at fange Prop

08:40  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

 
DR1

09:55  

Taggart: Det 13. trin
Taggart: Det 13. trin En alkoholiker med en kriminel fortid findes myrdet i et af Glasgows mest barske nabolag. Der venter Taggart-holdet en vanskelig sag, for afdøde var en enspænder, og der er ikke noget klart motiv for mordet. Sagen bringer Matt Burke tilbage til hans barndomskvarter, men det er ikke lykkelige minder, der vælder op i ham ved gensynet med de gammelkendte gader. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Justin Molotnikov.

11:05  

Inspector Morse: Mordet på cricketbanen
Inspector Morse: Mordet på cricketbanen Da et crickethold kommer til byen, er det ikke selve spillet, men gensynet med gamle studiekammerater, der optager Morse. Da en af spillerne findes myrdet, har Morse mistanke om, at morderen skal findes blandt hans medspillere, og kriminalassistent Lewis får chancen for at vise sine evner på en cricketbane, da Morse får sat ham ind på holdet som erstatning for den dræbte. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Russell: Amanda Hillwood. Instruktion: Anthony Simmons.

DR2

10:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

11:00  

Besat af USA - 60erne
Besat af USA - 60erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 50'erne og 60'erne skyller det ind over landet med amerikansk populærkultur i form af film, mode, sprog og musik. Kronprinsesse Margrethe tager til USA og møder den amerikanske konge, Elvis Presley - og forholdet til USA er grundlæggende som en nyforelskelse. En årelang dansk krig mod Coca Cola, og nedstyrtningen af et amerikansk B52 bombefly i Grønland, har dog en afkølende effekt.

11:45  

24 timer vi aldrig glemmer: Tjernobyl
24 timer vi aldrig glemmer: Tjernobyl Den 26. april 1986 om morgenen målte man på Risø i Danmark forhøjet radioaktivitet. Herefter blev et gigantisk beredskabs- og undersøgelsesarbejde sat i gang - for hvor stammede denne dødbringende radioaktive stråling fra. Først troede man det kom fra Sverige, så fra Finland, før man om aftenen den 26. april fandt ud af at den øgede radioaktivitet stammede fra en ulykke, som var sket to dage tidligere på det sovjetiske atomkraftværk Tjernobyl. Vi følger det døgn da atomulykken blev kendt i Danmark. Set fra danske miljømyndigheders vinkel, fra miljøorganisationerne, fra pressen og fra den helt almindelige dansker, som blev påvirket af verdenshistoriens værste ulykke på et atomkraftværk. Tilrettelæggelse: Jakob Kronborg Heick.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (5)
Flaskepost fra Stillehavet (5)

09:20  

Stop! (3)
Stop! (3) Klara vil lege med storesøster Leas ting, som er meget sjovere end hendes egne. Men Lea vil ikke dele. Så da Lea forlader sit værelse, sniger Klaras sig ind uden at få lov...

09:25  

Stop! (4)
Stop! (4) Klara vil være med til at lege vandkrig med sine søskende, men de synes, hun er for lille. Klara bestemmer sig for at være med alligevel og laver sit eget hold.

10:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

DR1

12:50  

Scandinavian Star (3:6)
Scandinavian Star (3:6) Dansk dokumentar fra 2020 Alle tror, at branden er tæt på at være slukket, men klokken tre om natten opstår endnu en eksplosiv brand, der udbrænder en stor del af skibet. Fra havnekanten forestår et omfattende efterforskningsarbejde i samarbejde mellem dansk, svensk og norsk politi. I København går søforhøret igang under stor international bevågenhed.

13:50  

Bonderøven
Bonderøven Hos Bonderøven er det en stor dag. Den gamle staldbygning skal rives ned. Men før den kan rives ned skal bygningen saves over i to. Det kræver sin mand og maskiner af den helt store slags.

14:30  

Elitepædagogen
Elitepædagogen Elitesoldaten Shane Wolfe har prøvet lidt af hvert, men nu må han ud på sin hårdeste mission nogensinde. Wolfe får nemlig til opgave at beskytte og passe fem søskende, mens deres mor hjælper efterretningstjenesten. Og det er sin sag at styre en børneflok, der tæller alt fra kaotiske blebørn til rebelske teenagere. Shane Wolfe: Vin Diesel. Claire Fletcher: Lauren Graham. Julie Plummer: Faith Ford. Instruktion: Adam Shankman.

DR2

12:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (4:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (4:12) Om unionstiden, d.v.s. fra 1340 til 1523. Tyske fyrster og tyske hansekøbmænd stod på spring til at underlægge sig hele Skandinavien politisk og økonomisk. De nordiske lande mærkede truslen, og for at afværge den sluttede de sig sammen i Kalmarunionen. Sendt første gang i 1982.

13:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12) Om adelsvældets storhedstid, 1523-1625. Den katolske kirke blev omstyrtet af den lutheranske reformation og efterlod den verdslige adel som den herskende klasse. Samtidig trak det op til et nyt storpolitisk opgør med Sverige Sendt første gang i 1982.

14:35  

Det var dengang i 70'erne
Det var dengang i 70'erne Dansk dokumentar fra 2005 Vi skal med fire kendte danskere, som var børn og unge i årtiet, på en nostalgisk rejse i mindernes land. Ulrik Wilbek var vild med med ABBA og Queen. Ditte Gråbøl ønskede sig en smart bikini, men den gik ikke i en nøgenbaderfamilie. Thomas Thurahs mor lærte ordet mandschauvinist og Elsebeth Gerner Nielsen fik i skolen at vide, at hun først skulle åbne munden, når hun kunne tale rigsdansk. Sendt første gang 13.08.2005

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (22)
Morten Skildpadde II (22)

12:45  

Kika og Bob (8)
Kika og Bob (8) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:42  

Brillebjørn (2)
Brillebjørn (2) Norsk dramaserie. Julian elsker at lege med sin togbane, men han har brug for flere skinner. Men skinnerne er på det skumle loft, og Julian tør ikke hente dem.

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus skal sove i telt - Alene! Det tør han alligevel ikke.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

16:00  

Maddysten II (4:8) - Mad 'to go'
Maddysten II (4:8) - Mad 'to go' De 6 familier, der er tilbage i Maddysten, skal denne gang lave "to go"-mad. De får testet både deres madlavnings- og salgsevner, når de skal lave pitabrød med fyld, der skal sælges i Randers Storcenter. Og så skal de give deres bedste bud på en overdådig og lækker picnicmenu. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang og den karismatiske kok og pizzakonge Gorm Wisweh.

17:00  

Alene i vildmarken (5:7)
Alene i vildmarken (5:7) Deltagerne vågner op til at vandet i søen stiger voldsom - og både Torben og Jesper må forlade deres shelter. Den høje vandstand er en trussel mod deres ophold i vildmarken. Alfred mister åren til sin gran-båd og er bekymret for sit fiskeri.

DR2

16:35  

Ka' De li' østers? (5:6)
Ka' De li' østers? (5:6) Hvordan er Brydesen havnet i sin egen dybfryser? Er det alligevel ham, der har myrdet Ellinor Holm, så der har været to mordere på spil? Munk: Pouel Kern. Gormsen: Erik Påske. Knudsen: Bjørn Watt Boolsen. Louise: Birgitte Price, Susanne: Lise Ringheim, Brydesen: Lars Lunøe, Frederiksen: John Wittig, Fry Brydesen: Karin Nellemose, Danielsen: Jørgen Buckhøj. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg.

17:05  

Ka' De li' østers? (6:6)
Ka' De li' østers? (6:6) Fru Frederiksen er på den og kan ikke undslå sig, da Munk og Gormsen beder om at kigge i hendes taske. En mystisk mr. Pearlman dukker op, og politifolkene besøger et endnu mere mystisk laboratorium. Mordgåden nærmer sig sin afslutning. Munk: Pouel Kern. Gormsen: Erik Påske. Knudsen: Bjørn Watt Boolsen. Louise: Birgitte Price, Susanne: Lise Ringheim, Brydesen: Lars Lunøe, Frederiksen: John Wittig, Fry Brydesen: Karin Nellemose, Danielsen: Jørgen Buckhøj. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg. Sendt første gang 1967

17:35  

Unge Andersen (2:2)
Unge Andersen (2:2) Dansk drama fra 2002 København 1875. Under sin skolegang hos Rektor Meisling i Slagelse har H.C. Andersen, for første gang i sit liv, fået en ven i drengen Tuk, som er Meislings plejebarn. Til gengæld udvikler konflikten mellem Andersen og Rektor Meisling sig dramatisk - ikke mindst efter Meisling har valgt at lade sine afstraffelser af Andersen gå ud over Tuk. Instruktion: Rumle Hammerich. Sendt første gang 27.03.2005.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (11)
Gurli Gris VII (11)

15:10  

Gurli Gris VII (12)
Gurli Gris VII (12)

15:15  

Simon
Simon

15:25  

Ridderprinsessen Nella (5)
Ridderprinsessen Nella (5)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (58)
Vidundervovsen Vaffel (58)

16:00  

Trulliland
Trulliland

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Djævelen går i Rodentia

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Karrieredag

16:35  

Paw Patrol IV (6)
Paw Patrol IV (6)

17:00  

Gepetto News II (6)
Gepetto News II (6) Gepetto News er tilbage med nye fantastiske og farverige nyheder. Jacob Riising præsenterer i dag den enestående historie om vildmanden Karsten "Tarzan" Andersen, som har levet vildt i Roldskov i 8 måneder. Derudover får han besøg af Skandinaviens uheldigste mand og en magnetisk dreng fra Hvidovre. Derudover bygger Mester en bordtennistræner til den lille gule Svend.

17:30  

Sprinter Galore III - Natteroderi (5)
Sprinter Galore III - Natteroderi (5) Det er nat, og lillesøster vil ikke sove - men så er det godt, man har en superhelt som Sprinter i huset, der er fuld af gode idéer til, hvordan man får sådan en lille baby sendt til drømmeland ...

17:45  

Sprinter Galore III - Sundhedsplejersken (6)
Sprinter Galore III - Sundhedsplejersken (6) Sundhedsplejersken kommer på besøg - og alt går galt. Hun ender med både at tro, at Kathrine ryger, at babyen spiser burgere og at Magnus er kriminel, men da hun vil ringe og sladre til kommunen, er Sprinter heldigvis som altid på pletten.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Naturens vilde arbejdere (2:3)
Naturens vilde arbejdere (2:3) De gnaver, graver og bygger. Milliarder af vilde dyr, som hver dag er med til at forme vores Jord og sikre dens livscyklus. Her følger vi nogle af de største af disse bygmestre - fra orangutangen, der hver eftermiddag bygger en ny soveplads med tag, væverfuglenes kunstfærdige fællesreder, som kan holde i op imod 100 år og til den største bygmester af dem alle bæveren.

20:00  

World on Fire (2:7)
World on Fire (2:7) Krigen har raset i en måned. Harry er vendt hjem til Manchester, men hvordan kan han fortælle sin mor eller Lois sandheden om sin unge polske ledsager, Jan? Warzawa lægges i ruiner af tyskerne, og mens Harry er desperat efter nyheder, planlægger Kasia at flygte ud af byen sammen med sin mor. I Paris er Webster og Albert faldet for hinanden, men deres glæde overskygges af den stadig farligere fordomsfuldhed, de møder.

DR2

18:35  

En mand steg af toget
En mand steg af toget Den enarmede John T. Macreedy kommer til en lille, gudsforladt by. Ingen kender hans ærinde, men snart begynder han at stille et spørgsmål, byens indbyggere nødigt vil svare på. De er vagtsomme, for de har alle været med til at skjule den hemmelighed, som Macreedy har fået færten af. Især Reno Smith og hans hjælpere er villige til at forsvare hemmeligheden med alle tænkelige midler. Medvirkende: Spencer Tracy, Robert Ryan, Anne Francis m.fl. Instruktion: John Sturges.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (8)
F for får V (8)

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (9:10)
Pax' jordiske eventyr II (9:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. Hundeklubbens årlige konkurrence får overjordisk besøg og intet er som det plejer. Pax stjæler en hund, bliver fanget i forhindringsbanen og lugter sig frem til en strømpe på usandsynlig lang afstand. Den sure dame er endnu mere sur en sædvanligt.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (32)
Pyjamasheltene II (32)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Svampebob Firkant VII (3)
Svampebob Firkant VII (3) Plankton i skindpelsen + Inden i SvampeBob

19:45  

Vi' bare bjørne III (28)
Vi' bare bjørne III (28)

20:00  

Månens vogter
Månens vogter Faunen Mune bliver ved et tilfælde udpeget til at være Månens Vogter - til stor bitterhed for Leeyon, som ellers havde udset sig titlen. Med en ny, uerfaren vogter af månen ser underverdenens hersker, Necros, sit snit til at skabe kaos og mørke på planeten ved at stjæle solen i ledtog med Leeyon, der bliver lovet månen som belønning. Hele planeten er nu fare!

DR1

21:00  

P3 Guld
P3 Guld Musikkens Hus i Aalborg danner rammen om en af årets største begivenheder for den danske musikscene, når 'P3 Guld' hylder musikken og de danske kunstnere. Det er den erfarne radiovært og dj, Pelle Peter Jencel, der skal guide seerne igennem aftenen, og seerne kan glæde sig til dansk livemusik, når det er bedst. Det er aftenen hvor hele Danmark for første gang møder navne, der de næste mange år skal få dem til at feste, tude og synge med, når de blæser ud af radioen. En kavalkade af store sange, der understreger, hvor godt det egentlig går. Der skal uddeles tre priser; nemlig prisen for "P3 Talentet", "P3 Lytterhittet" og hovedprisen "P3 Prisen".

DR2

21:25  

Orgasme - muligheden for en bedre verden
Orgasme - muligheden for en bedre verden Manglende orgasme er stadig et af de største seksuelle problemer hos kvinder, og mænds orgasme taler vi slet ikke om. I stævnemøder mellem kulturpersoner, læger og filmskabere sætter programmet fokus på, hvad orgasmen kan gøre for samfundet og for mennesket. Måske kan den bringe os tættere på os selv og hinanden og løse vores eksistentielle problemer. I denne temalørdag går vi også helt tæt på mandens orgasme, når 6 mænd skal på kursus og lære at skille udløsning og orgasme.

23:00  

Filmperler: Letters from Iwo Jima
Filmperler: Letters from Iwo Jima I 1944 sendes tusindvis af japanske soldater af sted for at forsvare Stillehavsøen Iwo-jima. Blandt dem er bageren Saigo, der kun drømmer om at se sin nyfødte datter. Men ligesom sine kammerater ved Saigo, at han efter al sandsynlighed kommer til at dø på den lille ø. Snart bliver øen da også skueplads for et af krigens blodigste slag. Næsten 7000 amerikanerne og flere end 20.000 japanere omkommer. Clint Eastwoods mesterværk skildrer det berømte slag gennem japanernes øjne - og fortæller dermed den samme historie, som Eastwood beskrev fra amerikanernes synspunkt i 'Flags of Our Fathers'. Medvirkende: Ken Watanabe, Kazunari Ninomiya, Shido Nakamura m.fl. Instruktion: Clint Eastwood.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Bancroft: Nye og gamle fjender (2:2)
Bancroft: Nye og gamle fjender (2:2) De mistænkte bliver afhørt, og en overraskende tilståelse gør Bancroft fortvivlet - og farligere end nogensinde.

03:00  

Hercule Poirot (7)
Hercule Poirot (7) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mord i Alexandria" Poirot er på krydstogt i Middelhavet, da en af skibets passagerer bliver dolket ihjel i sin kahyt. Den belgiske detektiv må improvisere en bugtaler-seance for at afsløre morderen.

03:50  

Hercule Poirot (8)
Hercule Poirot (8) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Høg over høg" Poirot finder en forbindelse mellem rustningsminister Mayfields fortid i Manchuriet og hans nutid i England. Men den skønne og samvittighedsløse nazispion Mrs. Vanderlyn har kendt hemmeligheden længe.

DR2

01:15  

Machu Picchu: Den glemte inkaby
Machu Picchu: Den glemte inkaby CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. De er nu nået til Peru, hvor turen går forbi inkabyen Machu Picchu, som aldrig blev fundet, da spanierne erobrede inkabyerne i 1500-tallet.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, STUBBEKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0328161306